تبلیغات
میکروبیولوژیست - بررسی پلاسمولیز حد در تعیین پتانسیل اسمزی بشره پیاز

بررسی پلاسمولیز حد در تعیین پتانسیل اسمزی بشره پیاز

سه شنبه 24 اردیبهشت 1392 08:06 ب.ظ

نویسنده : تینا سپاسی
ارسال شده در: گزارش کار ،


برای دریافت گزارش کار اینجا کلیک  کنید .

یا از یکی از سرور های زیر دانلود کنید.

server 1

server 2



دیدگاه ها : نظرات
برچسب ها: یلاسملیز ، پلاسمولیز حد ، گزارش کار میکروبیولوژی محیطی ، فشار اسمزی ، پتانسیل اسمزی ، ترژسانس ،
آخرین ویرایش: چهارشنبه 12 تیر 1392 10:29 ق.ظ