تبلیغات
میکروبیولوژیست - بررسی وجود سالمونلا در مواد غذایی

بررسی وجود سالمونلا در مواد غذایی

شنبه 3 اسفند 1392 07:53 ب.ظ

نویسنده : تینا سپاسی
ارسال شده در: گزارش کار ،

در این گزارش کار با سالمونلا به عنوان یک باکتری گرم منفی عامل مسمومیت غذایی آشنا می شویم . چگونگی طبقه بندی ، مرفولوژی و ... را بررسی می کنیم
گزارش کار را می تونانید از یکی از سرورهای زیر دانلود کنید :

 server 1

 server 2




دیدگاه ها : نظرات
برچسب ها: سالمونلا ، مسمومیت غذایی ، محیط کشت انتخابی-افتراقی ، ss ، bs-he-bga-xld ، آنتی ژن-فاکتور ویرولانس-گرم منفی-سالمونلا تیفی موریوم-طبقه بندی اوینگ-سالمونلا کلراسوئیس-سالمونلا انتریتیدیس-سالمونلا تیفی-سروتیپ-dcd-آریزونا-آنتی ژن h و o-حصبه-پاراتایفی- ،
آخرین ویرایش: جمعه 2 اسفند 1392 08:56 ب.ظ